Asyraf Farouq merupakan penulis di blognya Asyraf Farouq Dot Com (asyraffarouq.com). Kini, beliau fokus mengusahakan bisnes dropship e-Commerce dan bisnes eBay. Menjadi penulis artikel di Shopievo.com adalah projek terbaru beliau untuk berkongsi ilmu bisnes online melalui penulisan. Beliau kagum dengan teknologi hari ini yang memudahkan orang memulakan bisnes tanpa perlu ada produk sendiri!

Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce

Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?

Hai dan salam pada semua komuniti Geng Shopievo dan Shopievo Superbstar! Anda mesti dah tahu kot yang baru-baru ni (26 Ogos 2019) Founder Shopievo kita, bos Wazeen bergabung dengan lejen Internet Marketer tempatan & international, bos Rashvin untuk tubuhkan satu komuniti usahawan online Malaysia iaitu IM Lejen. . Kalau anda masih blur blur lagi apa…

Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Jom Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Hai! Sebelum ni saya pernah tulis satu artikel pasal peluang cipta kerja sendiri dalam industri MarTech. Dalam artikel tu, saya kongsikan macam mana saya mengubah cara melihat peluang pekerjaan daripada ‘menunggu’ peluang kepada mencipta kerja sendiri. . Dalam artikel tu jugak saya kongsikan apa itu industri MarTech, kenapa peluang mencipta kerja sendiri terhidang luas kat…

Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

8 Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

Hari ni semakin banyak persaingan dari usahawan lain yang menggunakan FB Ads, Instagram Ads, Google Ads dan sebagainya yang menyebabkan kos beriklan untuk mendapatkan peanggan baru semangkin meningkat. Jadi, kita sebagai usahawan tak boleh bergantung sepenuhnya pada marketing untuk mencari pelanggan baru dengan tujuan untuk stabilkan atau kembangkan bisnes. . Selain mencari pelanggan baru, anda…