2 Laman Web Percuma Download Gambar Menarik Untuk Usahawan Online

Hai! Macam mana dengan progress kedai online e-Commerce anda setakat ni? Dah siap dah kedai online? Kalau anda rasa lost nak mula buat kedai online e-Commerce anda sendiri, pastikan anda dah tengok dan ikut satu per satu semua 13 video praktikal dalam Geng Shopievo: 1 Usahawan 1 e-Commerce tu.   Kat mana rasa tersangkut, pastikan…

Cara Buat Akaun Instagram Untuk Bisnes Dan 3 Teknik Praktikal Pemasaran Instagram

Kenapa perlu tahu cara buat akaun Instagram khusus untuk perniagaan dan teknik-teknik pemasaran Instagram? Berdasarkan laman web Instagram For Business sendiri, 500 juta akaun Instagram seluruh dunia aktif setiap hari. 80% daripada jumlah tu follow paling kurang 1 akaun Instagram bisnes dan 200 juta orang yang guna Instagram lawat paling kurang 1 akaun Instagram bisnes…

Cara Buat Bisnes Online Dropship

Hai! Dalam artikel ini saya akan terangkan kepada anda konsep dropship dan cara buat bisnes online dropship. Saya andaikan baru-baru ini anda tergerak hati untuk memulakan satu perniagaan online sebagai satu usaha yang dapat memberikan pendapatan sampingan atau orang mat saleh cakap, side income.   Ada banyak sebab sekarang ni orang nak mulakan satu perniagaan…

Pemilihan Niche Bisnes Online

Perkataan niche memang banyak kita dengar dalam bidang perniagaan. Pemilihan niche bisnes online adalah satu proses sebelum kita memilih produk apa yang kita nak jual. Ia adalah satu proses penting dalam bisnes lebih-lebih lagi untuk bisnes dropship e-Commerce.   Niche adalah perkataan dalam Bahasa Inggeris yang bermaksud ‘a specialized segment of the market for a particular kind…