3 Aplikasi Percuma Hasilkan Content Kreatif Untuk Instagram

Hai! Sebelum ni saya ada buat artikel pasal cara buat akaun Instagram untuk bisnes dan 6 tips berniaga online guna Instagram. Salah satu tips berniaga online guna Instagram yang saya kongsikan ialah buat gambar dan video yang berkualiti dan menarik.   Dalam artikel tu jugak saya ada janji nak kasi tool-tool yang dapat bantu anda…

2 Laman Web Percuma Download Gambar Menarik Untuk Usahawan Online

Hai! Macam mana dengan progress kedai online e-Commerce anda setakat ni? Dah siap dah kedai online? Kalau anda rasa lost nak mula buat kedai online e-Commerce anda sendiri, pastikan anda dah tengok dan ikut satu per satu semua 13 video praktikal dalam Geng Shopievo: 1 Usahawan 1 e-Commerce tu.   Kat mana rasa tersangkut, pastikan…

3 Tool Percuma Hasilkan Content Untuk Media Sosial

Kenapa kita perlu hasilkan dan kongsikan content pada audience bisnes kita? Berdasarkan laman web ContentMarketingInstitute.com, content marketing ialah “… a strategic marketing approach focused on creating and distributing valuable, relevant and consistent content to attract and retain a clearly-defined audience — and, ultimately, to drive profitable customer action.”.   Haaa…berbelit lidah nak cakap bahasa orang…