Latihan Buat Copywriting Ayat Jualan Power!

Hai! Pernah jumpa tak iklan-iklan kat Facebook, yang dia punya copywriting ayat jualan panjang-panjang dan tersusun kemas? Copywriting ayat jualan tu adalah penulisan yang kat bahagian description post jenis iklan promosi atau jualan tu.   Ayat jualan tu bukan jer sekadar tersusun kemas, tapi dia punya daya tarikan untuk orang baca tu nampak smooth jer.…

2 Langkah Mudah Dan Tool Percuma Buat Kajian Pasaran Bisnes Online

Hai semua! Dalam artikel kali ni saya akan tunjukkan 2 langkah mudah menggunakan 2 tools percuma yang saya sendiri sekarang gunakan untuk membuat kajian pasaran bisnes online.   Kedua-dua tools ni adalah percuma tapi power dan lengkap untuk anda buat kajian pasaran perniagaan anda. Tool pertama boleh membantu anda mendapatkan idea baru dalam perancangan bisnes…

Cara Buat Bisnes Online Dropship

Hai! Dalam artikel ini saya akan terangkan kepada anda konsep dropship dan cara buat bisnes online dropship. Saya andaikan baru-baru ini anda tergerak hati untuk memulakan satu perniagaan online sebagai satu usaha yang dapat memberikan pendapatan sampingan atau orang mat saleh cakap, side income.   Ada banyak sebab sekarang ni orang nak mulakan satu perniagaan…