Masih Belum Buat Jualan Dari Bisnes e-Commerce? Ini Tindakan Yang Anda Boleh Buat (Part 2)

Hai! Artikel ni adalah sambungan dari artikel “Masih Belum Buat Jualan Dari Bisnes e-Commerce (Part 1)” yang lepas, huhu. Tujuan artikel ni saya buat adalah untuk kongsikan senarai checklist tindakan di setiap fasa bisnes e-Commerce sebagai audit pantas yang boleh bantu anda kenal pasti punca jika masih belum buat jualan dari bisnes e-Commerce setakat ni.…

Masih Belum Buat Jualan Dari Bisnes e-Commerce? Ini Tindakan Yang Anda Boleh Buat

Samaada kita usahawan kedai online e-Commerce yang baru ataupun yang legend, kita semua ada satu matlamat yang sama iaitu untuk buat jualan yang konsisten dari kedai online e-Commerce kita.   Samaada kita nak dapatkan jualan yang pertama atau jualan yang setelah sekian lama krik-krik, pasti ada tindakan praktikal yang kita boleh cepat-cepat usahakan untuk perbaiki…

Latihan Buat Copywriting Ayat Jualan Power!

Hai! Pernah jumpa tak iklan-iklan kat Facebook, yang dia punya copywriting ayat jualan panjang-panjang dan tersusun kemas? Copywriting ayat jualan tu adalah penulisan yang kat bahagian description post jenis iklan promosi atau jualan tu.   Ayat jualan tu bukan jer sekadar tersusun kemas, tapi dia punya daya tarikan untuk orang baca tu nampak smooth jer.…

2 Langkah Mudah Dan Tool Percuma Buat Kajian Pasaran Bisnes Online

Hai semua! Dalam artikel kali ni saya akan tunjukkan 2 langkah mudah menggunakan 2 tools percuma yang saya sendiri sekarang gunakan untuk membuat kajian pasaran bisnes online.   Kedua-dua tools ni adalah percuma tapi power dan lengkap untuk anda buat kajian pasaran perniagaan anda. Tool pertama boleh membantu anda mendapatkan idea baru dalam perancangan bisnes…