Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order (Part 2)

[Ini adalah sambungan artikel untuk Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order (Part 1)] Dalam artikel sebelum ni, saya sempat kongsikan 4 kriteria produk yang berpotensi dapat repeat order. 4 kriteria tersebut ialah produk jenis keperluan, produk jenis problem solver, produk dengan kitaran hidup yang singkat dan produk makanan dan minuman. . Dengan repeat order,…

Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce

Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?

Hai dan salam pada semua komuniti Geng Shopievo dan Shopievo Superbstar! Anda mesti dah tahu kot yang baru-baru ni (26 Ogos 2019) Founder Shopievo kita, bos Wazeen bergabung dengan lejen Internet Marketer tempatan & international, bos Rashvin untuk tubuhkan satu komuniti usahawan online Malaysia iaitu IM Lejen. . Kalau anda masih blur blur lagi apa…

Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Jom Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Hai! Sebelum ni saya pernah tulis satu artikel pasal peluang cipta kerja sendiri dalam industri MarTech. Dalam artikel tu, saya kongsikan macam mana saya mengubah cara melihat peluang pekerjaan daripada ‘menunggu’ peluang kepada mencipta kerja sendiri. . Dalam artikel tu jugak saya kongsikan apa itu industri MarTech, kenapa peluang mencipta kerja sendiri terhidang luas kat…

Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

8 Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

Hari ni semakin banyak persaingan dari usahawan lain yang menggunakan FB Ads, Instagram Ads, Google Ads dan sebagainya yang menyebabkan kos beriklan untuk mendapatkan peanggan baru semangkin meningkat. Jadi, kita sebagai usahawan tak boleh bergantung sepenuhnya pada marketing untuk mencari pelanggan baru dengan tujuan untuk stabilkan atau kembangkan bisnes. . Selain mencari pelanggan baru, anda…