Panduan Asas ManyChat 101

Panduan Asas ManyChat 101: Apa Itu ManyChat?

Dalam proses mengusahakan bisnes online, semakin banyak kita menimba ilmu…semakin kita sedar yang kita banyak buat silap. Semakin kita sedar luas lagi ilmu-ilmu bisnes online yang belum kita belajar dan semakin kita sedar banyak lagi benda yang kita kena ‘catch up’ disebabkan industri teknologi marketing yang sentiasa berkembang. . Hasilnya pulak, kita semakin nampak ‘the…

Manfaat IM Lejen Untuk Usahawan e-Commerce

Manfaat IM Lejen Untuk Usahawan e-Commerce (PART 2)

Hai dan salam! Artikel ni sebenarnya ialah sambungan untuk artikel bertajuk ‘Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?‘’ yang lepas. Cuma tajuknya saya terpaksa ubah kali ni sebab tajuk yang asal tu panjang sangat lebih-lebih lagi bila saya nak tambah perkataan ‘PART 2’ kat hujung, huhu. Tapi masih lagi membawa maksud yang sama. .…

Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order

Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order (Part 2)

[Ini adalah sambungan artikel untuk Kriteria Produk Yang Berpotensi Dapat Repeat Order (Part 1)] Dalam artikel sebelum ni, saya sempat kongsikan 4 kriteria produk yang berpotensi dapat repeat order. 4 kriteria tersebut ialah produk jenis keperluan, produk jenis problem solver, produk dengan kitaran hidup yang singkat dan produk makanan dan minuman. . Dengan repeat order,…

Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce

Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?

Hai dan salam pada semua komuniti Geng Shopievo dan Shopievo Superbstar! Anda mesti dah tahu kot yang baru-baru ni (26 Ogos 2019) Founder Shopievo kita, bos Wazeen bergabung dengan lejen Internet Marketer tempatan & international, bos Rashvin untuk tubuhkan satu komuniti usahawan online Malaysia iaitu IM Lejen. . Kalau anda masih blur blur lagi apa…

Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Jom Bina Kerjaya Sebagai Personal Shopper!

Hai! Sebelum ni saya pernah tulis satu artikel pasal peluang cipta kerja sendiri dalam industri MarTech. Dalam artikel tu, saya kongsikan macam mana saya mengubah cara melihat peluang pekerjaan daripada ‘menunggu’ peluang kepada mencipta kerja sendiri. . Dalam artikel tu jugak saya kongsikan apa itu industri MarTech, kenapa peluang mencipta kerja sendiri terhidang luas kat…