e-Com Log 2 - Proses Buat Bisnes Dropship e-Commerce

E-Com Log 2: Proses Buat Bisnes Dropship e-Commerce

. Hai! Dalam siri artikel e-Com Log 1 yang lepas, saya dah kongsikan pasal tujuan dan matlamat utama kita mengusahakan bisnes dropship e-Commerce. Saya jugak ada kongsikan beberapa mindset yang kita perlu ada untuk mula buat bisnes dropship e-Commerce. . Antaranya ialah kita kena yakin yang kita pun akan berjaya dalam bisnes dropship e-Commerce. Selain…

Branding Bisnes Dropship e-Commerce

Langkah Mudah Bina Branding Bisnes Dropship e-Commerce

Hai! Anda rasa penting tak bina branding untuk bisnes dropship e-Commerce? Bagi saya sangat penting sebab branding ni ialah usaha kita untuk bina satu bisnes dropship e-commerce yang stabil. Iaitu dengan cara bina satu bisnes yang orang senang ingat, percaya dan lebih menonjol daripada pesaing yang lain. . Berdasarkan sebuah artikel di blog LemondStand, dianggarkan…

Belajar Bisnes Online Dan Pemasaran Digital Dengan Google Primer!

Hai! Pengunaan smartphone pada hari ni dah mengubah cara kita melaksanakan kebanyakan aktiviti dalam kehidupan seharian. Secara umumnya, penggunaan smartphone dapat mempercepatkan, memberi keselesaan dan memudahkan proses sesuatu aktiviti. . Sebagai contoh, membaca berita, berkomunikasi, membeli-belah, mencari jalan, menonton video dan bermain game. Sebab tu lah smartphone dipanggil ‘daily driver’. Satu keperluan yang sangat penting…

Usahawan Online 102: Kemahiran Asas Untuk Jana Pendapatan Secara Online

Hai! Sesiapa sahaje boleh jadi usahawan online. Sesiapa sahaje boleh jana pendapatan secara online. Samaada anda orang yang bekerja sepenuh masa, surirumah, pelajar atau peniaga pasar malam, berniaga online sesuai untuk sesiapa sahaje yang sanggup luangkan masa untuk usahakan perniagaan online.   Dalam siri artikel Usahawan Online 101 sebelum ni saya dah terangkan pasal konsep…