Jom Buat Bisnes Online Affiliate Bersama Shopievo! (PART 3)

Baru-baru ni bos Wazeen ada buat live kat group FB Affiliate Centre Shopievo bercakap pasal sistem program affiliate Shopievo yang baru. Pada awal tahun 2019 haritu, kami dah pindahkan semua produk Shopievo ke kedai online yang baru yang menggunakan sistem Shopify… . . Jadi, kami jugak terpaksa menggunakan sistem program affiliate yang baru. Dalam artikel…

Belajar Bisnes Online Dan Pemasaran Digital Dengan Google Primer!

Hai! Pengunaan smartphone pada hari ni dah mengubah cara kita melaksanakan kebanyakan aktiviti dalam kehidupan seharian. Secara umumnya, penggunaan smartphone dapat mempercepatkan, memberi keselesaan dan memudahkan proses sesuatu aktiviti. . Sebagai contoh, membaca berita, berkomunikasi, membeli-belah, mencari jalan, menonton video dan bermain game. Sebab tu lah smartphone dipanggil ‘daily driver’. Satu keperluan yang sangat penting…

Copywriting Iklan

3 Cara Tulis Headline Untuk Copywriting Iklan Di Media Sosial

Hai! Headline adalah benda pertama yang dapat menarik perhatian orang untuk membaca copywriting iklan atau post iklan anda. Kalau anda tak ambil peluang menulis headline yang ‘wow!’, apa yang anda tulis panjang-panjang selebihnya dalam copywriting tu kemungkinan tak ada siapa yang nak baca pun.   Jadi, dalam konteks copywriting iklan kat media sosial, menulis headline…