LetSpinio Review

February 21, 2018

By admin

Comments

Jadi Yang Terawal Tahu Update Baru Kami

Sign up borang di bawah ini untuk jadi pembaca terawal artikel-artikel terbaru kami.

Please wait

Thank you for sign up!



LetSpinio Review – Wheel of Fortune Lead Generation

 

Pernah dengar tak ayat kat bawah ni?

Saya Putar Halim…!“… Ingat lagi? Masa kecik-kecik dulu saya selalu tengok program Roda Impian.

Halim tu pengacara program tu 🙂

Bila Roda Impian muncul kat tv, mula lah nak melekat je kat tv.. nak join jadi peserta program tu tak dapat.. tengok kat tv jela duk tengok orang lain putar roda impian tu.

Sekali putar dapat hadiah, sekali putar dapat cash, kalau nasib tak baik, dapat lah bankrap =.=”

Ada satu benda menarik saya nak rekemenkan anda hari ni kalau nak tingkatkan sales produk anda…
… iaitu dengan cara bagi kupon, atau bagi produk free, atau bagi bonussambil kumpul maklumat prospek.

Selain bagi kod kupon, kerap anjurkan giveaway pun insyaallah dapat bantu tingkatkan sales produk anda juga.

 

Jadi, soalan saya, anda nak tak Roda Impian tu ada dalam website/online store anda?

Kemudian prospek yang masuk kat web anda boleh main roda impian tu untuk dapat hadiah sama ada kupon, bonus, free produk yang anda sediakan atau tak menang apa-apa.

Dan kemungkinan prospek anda akan kerap masuk ke web/store anda sebab nak cuba “putar” lagi roda tu untuk menang apa-apa hadiah yang anda sediakan!

Sebelum prospek anda putar roda tu, dia perlu masukkan alamat emelterlebih dahulu, baru lah boleh putar 🙂

 

Menarik?

Jom tengok contoh saya ada buat kat sini.. ia hanyalah tujuan untuk saya tunjuk contoh (demo) sahaja okay.. jangan pulak fikir saya ada letak hadiah kat situ..hehe..

 

Try tengok kat sini ==> Klik Sini Saya Putarrr Wazeeeen !

 

Kalau berminat nak pasang benda alah tu kat website/online store, anda boleh baca Bonus Page saya sediakan ni.. ( tapi dalam English tau ):
==> Bonus Page Roda Impian

 

Tapi ada syaratnya kalau anda berminat nak dapatkannya…

1) Kena ada Website/eCom store/Blog ( selain anda hanya perlu copy paste code masuk dalam website anda, ia juga ada dalam bentuk plugin WordPress& Shopify )

2) Kena tau bahasa Inggeris, basic pun dah cukup sebab tutorial nak pasang benda tu dalam bahasa Inggeris.

3) Perlu buat pembelian dengan menggunakan Paypal atau Credit/Debit card sahaja sebab seller produk ni adalah dari luar negara.

4) Masukkan kod kupon ” jengz$5 ” masa kat order form nanti untuk diskaun potongan harga $5. ( sekiranya masih valid )

 

Klik sini sekarang sebab banyak Bonus saya sediakan untuk anda:
==> Bonus Page Roda Impian

** Kami juga tambah 2 lagi Bonus Extra untuk anda iaitu LetSharer & juga WP Video Genie (Floating Video) untuk anda.

 

Dah ready?

Klik link ni untuk ke Bonus Page kami sediakan di bahagian bawah sekali ==> KLIK SINI BONUS PAGE LETSPINIO

Kemudian, dalam tu ada butang untuk terus ke Surat Jualan LetSpinio. atau klik link ni bila anda siap sedia nak buat pembelian ==> Link Surat Jualan LetSpinio under Shopievo

 

Bonus-bonus tu semua, anda akan terus dapat download di dashboard akaun pembelian JVZOO anda nanti.

Pastikan klik butang dalam Bonus Page tersebut ketika anda nak buat pembelian bagi mengelakkan anda terlepas Bonus-bonus yang kami sediakan seperti dalam page Bonus tu + 2 Extra Bonuses.

 



Jadi Yang Terawal Tahu Update Baru Kami

Sign up borang di bawah ini untuk jadi pembaca terawal artikel-artikel terbaru kami.

Please wait

Thank you for sign up!

Related Posts

Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?

Bagaimana IM Lejen Membantu Anda Dalam Bisnes e-Commerce?

Hai dan salam pada semua komuniti Geng Shopievo dan Shopievo Superbstar! Anda mesti dah tahu kot yang baru-baru ni (26 Ogos 2019) Founder Shopievo kita, bos Wazeen bergabung dengan lejen Internet Marketer tempatan & international, bos Rashvin untuk tubuhkan satu...

Produk SHOPIEVO Ini Boleh Bantu Anda Dalam Bisnes Online! – Part 2

Produk SHOPIEVO Ini Boleh Bantu Anda Dalam Bisnes Online! – Part 2

Hai! Ini adalah sambungan artikel Produk Shopievo – Part 1 yang saya pernah buat sebelum ni. Terlalu panjang kalau nak sumbat dan terangkan semua produk satu per satu dalam satu artikel, jadi saya asingkan. Tambahan lagi, anda boleh jadi overload dengan manfaat semua...

Produk SHOPIEVO Ini Boleh Bantu Anda Dalam Bisnes Online!

Produk SHOPIEVO Ini Boleh Bantu Anda Dalam Bisnes Online!

Hai! Mungkin dah banyak kali anda dengar pasal Shopievo atau mungkin jugak ni baru pertama kali. Mungkin dah banyak kali anda baca artikel-artikel best yang kami belanja kat blog Shopievo.com ni atau mungkin jugak ni artikel pertama yang anda baca kat sini.  ...

0 Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LetSpinio Review

by admin time to read: 2 min
0