Kisah Usahawan E-Commerce 2: Seimbangkan Minat Dan Peluang Kalau Nak Berjaya!

Hi! Ini adalah kisah 2 orang usahawan e-Commerce wanita, Tair dan Efrat yang bersama-sama bangunkan kedai online e-Commerce Tiny Cupids. Tiny Cupids bukanlah kedai online e-Commerce pertama yang diorang bangunkan, malah diorang jugak hadapi kegagalan sebelum berjaya dengan Tiny Cupids. Jom kita baca kisah 2 orang usahawan e-Commerce wanita ni!   Tair Mordoch dan Efrat…

6 Sebab Pentingnya Ada Group Support Dalam Berbisnes!

Hai! Saya yakin kalau anda jugak adalah seorang usahawan online, mesti bersepah senarai group bisnes kat anda punya FB, Whatsapp ataupun Telegram, betul tak? Sampaikan kena off notification beberapa group sebab serabut sangat dapat macam-macam info dari pelbagai sudut dalam bisnes online, huhu.   Group-group bisnes ni kebanyakannya group support yang private, anda join sebab…

Bagaimana Rutin Pagi Anda?

Hai! Bagaimana anda memulakan hari anda setiap hari? Bagaimana rutin pagi anda sebagai seorang usahawan ataupun freelancer? Cuba anda ambil masa fikir sekejap adakah anda ni jenis yang main ‘langgar’ je lepas bangun pagi…”ape nak jadi hari ni, lantaklah”, ataupun memang dah biasa buat benda yang sama setiap pagi ataupun anda memang dah rancang rutin…