E-Com Log 4.1: Cara Cari Idea Produk Guna FB Search

Hai! Dalam artikel e-Com Log 4.0 yang lepas, kita dah pun tengok kriteria-kriteria produk hot yang kita perlukan untuk bisnes dropship e-Commerce. Produk tersebut mestilah ada ciri problem solver, perceived value, terbukti laku keras kat Facebook, Instagram atau marketplace dan terdapat produk-produk hot yang lain jugak dalam niche yang sama. . Bila anda dah tahu…

Jom Buat Bisnes Online Affiliate Bersama Shopievo! (PART 3)

Baru-baru ni bos Wazeen ada buat live kat group FB Affiliate Centre Shopievo bercakap pasal sistem program affiliate Shopievo yang baru. Pada awal tahun 2019 haritu, kami dah pindahkan semua produk Shopievo ke kedai online yang baru yang menggunakan sistem Shopify… . . Jadi, kami jugak terpaksa menggunakan sistem program affiliate yang baru. Dalam artikel…