3 Kelebihan Menggunakan strategi Content Marketing Omnipresence untuk bisnes anda.

Gary Vee ialah salah seorang influencer yang mencadangkan penggunaan Content Marketing Omnipresence sebagai salah satu cara untuk dapatkan lebih banyak reach, lebih banyak leads & sudah pasti dapatkan lebih banyak sales. Formula yang dibuat oleh Gary Vee ialah formula asas yang sudah dipakai sejak dahulu kala tetapi diintegrasikan dalam media sosial. Penggunaan sosial media sebagai…

LetSpinio Review

LetSpinio Review – Wheel of Fortune Lead Generation   Pernah dengar tak ayat kat bawah ni?“Saya Putar Halim…!“… Ingat lagi? Masa kecik-kecik dulu saya selalu tengok program Roda Impian.Halim tu pengacara program tu 🙂Bila Roda Impian muncul kat tv, mula lah nak melekat je kat tv.. nak join jadi peserta program tu tak dapat.. tengok…

2 Cara Promosi Selain Facebook Ads Yang Direkemenkan

2 Cara Promosi Selain Facebook Ads Yang Direkemenkan Kita dah pun masuk tahun makin mencabar, tahun 2018, Macamana dengan bisnes anda sekarang? jualan semakin meningkat atau masih di tahap macam tahun lepas, jualan tak bertambah? Apa pun jenis bisnes yang anda buat, strategi dengan menambahkan cabang promosi produk anda sangat-sangat perlu di era internet sekarang.…